måndag 31 maj 2010

Trött...

Förlåt min totala frånvaro från bloggen...!

Senaste veckorna har passerat i ett töcken och jag har i princip sovit, jobbat och ätit.
Allt började med en vanlig liten förkylning....som bara ökade och ökade. Tillslut hade jag ont som rackarn i bihålorna, bubbel i halsen vid varje andetag, ont mellan skulderbladen och hosta likt en stor rökare. Sova skulle jag ha kunnat gjort dygnet runt....:(, när jag inte bara låg och hostade upp lungorna.
När orken tagit slut gick jag i torsdags till vårdcentralen för att kanske i alla fall få lite hostmedicin! Där blev det stick i fingret, ta tempen, lyssna på lungorna och andas in luftrörsvidgande.

Det som skulle gå så snabbt slutade med att besöket tog 2 timmar! Jag har visst en liten infektion i lungorna så nu blir det pulmicort och bricanyl i 3 veckor med hopp om att hostan ger med sig.
Det känns redan nu liiiite bättre. Hostan har lugnat ner sig en del men bihålorna är fortfarande täta och jag är trött....så trött! Men det blir nog bra snart...

onsdag 5 maj 2010

Lycka till:).


Då en av mina allra bästa vänner nyss påbörjat sitt nya jobb efter massa år av studier tänkte jag att det passade med en liten "Lycka Till-present" :). Sagt och gjort! I går åkte paketet iväg med posten...
En Tetra.....två böcker till buss pendlingen och en liten väska i ROSA! Å då menar jag ROSA.
Tyget på insidan är fullt med prickar i olika rosa nyanser också :)
Hon har nämligen uttryckt sin nya förälskelse till färgen och när jag såg tygerna och snedslån så kändes det helt klockrent :D
Har fått veta idag att hon gillade överraskningen :D....YEAY

måndag 3 maj 2010

Från ingenstans...

Snacka om att saker och ting kan ändras SNABBT!
Från att ha varit rätt säker på att vår flicka (om vi skulle få en tjej) skulle heta Maya, Hannah eller Tuva........VET vi nu att det är helt fel! Bara så där. Helt utan förvarning :)!

Orsaken är lite slötittande på tv:n innan grillningen i fredags. Ingen av oss var egentligen så engagerad över vad som var på och "orkade" inte zappa runt heller.
Top Model började och då slog det oss som en käftsmäll ;).
TYRA!!! Det är ju klockrent... Vi blev båda förälskade i namnet direkt jag sa det högt, och på svenska :). Klart det är en liten Tyra vi ska ha.

Hela helgen har vi "smakat" på namnet och nu finns bara detta lilla, starka, busiga, snälla namn kvar på listan över tjejnamn :D. Lilla TYRA gumman ;)...Ante har även konstaterat att det går att skrika ;)!

Det har även "lossnat" lite på killsidan...Joel och Eli är nu det som står kvar. Jag hoppas att det även här ska lossna och kännas helt fantaktiskt rätt :)...rätt som det är så står vi kanske här med ett helt annat pojknamn som känns så himla rätt!