onsdag 11 november 2009

Liten uppdatering...

Hade tänkt lägga upp lite bilder från vår framfart i köket men mobilen är inte på min sida alls idag...! Så ni får hållas lite innan ni får se nåt resultat :).
Nu är det bara kaklet och några luckor som inte är klara....snabba ryck här!
Det blev lite mer jobb än vad som var tänkt men det får ni klura på ett tag vad det kan vara ;).

Cookie är då oförsämt pigg efter operationen! Det var bara på kvällen efter ingreppet hon har riktigt borta men efter det så har hon varit som vanligt...
Vi får nästan hejda henne lite i hennes framfart :D.

LÄNGTAR till helgen som kommer att spenderas i Luleå! Två dagars mys med hotell frukost, shopping, mysiga middagar mm mm... Detta för att fira våra 10år och för att göra bort julklapparna ;). Det ska bli så trevligt!!!
Syng bara att vi inte for till Sundsvall som vi lite var inne på. Teres och Danne kommer att härja där i helgen och det hade varit super kul att träffa dom igen MEN vi får väl ta det en annan gång! Förhoppningsvis med barnen nästa gång ;)!

1 kommentar:

  1. Hihihi! Jag hade helt glömt bort att ni också firar 10 år i helgen. 14 November är vår dag!!!

    Va trevligt det vore om ni också varit i Sundsvall i helgen. Men det får bli som du säger, när vi har barn ska vi verkligen göra allt för att träffas, åtminstonde
    1gg/år.

    Vi åker på fredag morgon och kommer hem söndag kväll. Ska bli sååå underbart. Blir nog middagar och bio iaf, vill se Helena Bergströms nya film.

    Lite besviken på att det inte var några bilder, men de kommer väl:) Ni har ju hunnit tokmycket ju.

    KRAMAR från mig

    SvaraRadera