måndag 12 oktober 2009

Överlevde den här helgen med!

Hur är det möjligt att en helg kan kännas så lång men samtidigt gå sååå fort?!?
När vi gick isäng på lördagkväll var vi båda tvugna att fundera över om det var lördag eller söndag :)...

På fredag hade vi finfrämmande i form av tre underbara syskonbarn som skulle sova över! UNDERBART!!!
Kvällen kan sammanfattas i så många ord: Plättar, sylt, tv-spel, gos, youtube, innebandy, film, godis, idol, mys, prat, bråk, mardrömmar mm mm...
Att sen sitta och äta frukost med tre st "småttingar", som bubblar över av allt de vill hinna säga innan det är dax att gå hem, kan nog förgylla vilken dag som helst:D! Det är SÅ roligt och mysigt att med jämna mellanrum få rå om och skämma bort dom...

Sen igår for vi till mina föräldrar och kapade ved. Skönt att ha lite extra utifall det skulle bli en smällkall vinter i år. Att det sen var ett helt underbart väder gör ju ingenting! Det är få saker som slår en riktigt vacker och kall höstdag...skulle vara en lika fin och bra vinterdag i så fall ;).
Tog även en två timmars skogsprommenad som jag får ångra idag! Har svinigt ont i foten igen!!! Bara till att plocka fram en tennisboll och börja rulla då :(.

Det har förresten kommit information att domarna i Santa Cruz jobbar med flera ansökningar just nu och att de svenska familjerna ligger bra till i alla domstolar där...bara hoppas att detta bådar gott för vännerna som har sina akter där...och att detsamma gäller i La Paz;)!

Ha en trevlig dag!

3 kommentarer:

  1. Tack söt:)

    Vi håller också tummarna för att våran akt är de som ligger långt fram. Allt smittar så fort och visst kommer det till La Paz snart

    SvaraRadera
  2. Hejsan!
    Kul att du skrev =) Btw, gbp op i Lycksele, funderar du på en sådan?
    Adoption finns inte i bilden just nu.. pga att vi inte har fast jobb.. Men kanske en dag, funderingarna finns. En syskonadoption isf.. ler.. Men vi får se hur det ter sig i framtiden. Hur mår du idag? Önskar dig all lycka i framtiden.. Btw. publicerade inte ditt inlägg av respektskäl.. Kram/Katja.

    SvaraRadera
  3. Hejsan!!
    Jag hoppas du kanske får din operation lite tidigare. Jag blev opad av Lars Bohman, superduperbra läkare ;)
    Hur länge tar det innan man kan få adoption? Eller den igenom innan man får hem sitt efterlängtade barn? Vad för ålder å så blir det? Ett barn eller fler? Har du bloggat om detta? Kramar å ha en fredagsmys - kväll!

    SvaraRadera