tisdag 3 mars 2009

Pust...


SHIT vad helgen sprang iväg... Och ingen uppdatering hanns det med heller!
På fredagen bestämdes det att vi skulle bjuda min sida av familjen på "födelsedagslunch" på söndan. Då vi är så många på varje sida finns det inga möjligheter att bjuda hem alla samtidigt så vi delar helt enkelt upp dom!
Så fredag kvällen spenderades i köket vid spisen:). Det blev 8st västerbottenspajer och 3st formar med hjortronkaka...allt medans maken med bästis spelade xbox. Just snygg arbetsfördelning!
På lördan blev det handling, städning, söka ihop bestick och tallrikar till alla, köpa 30-års present till maken, hinna andas mm mm. Vet inte riktigt var den dan tog vägen;-).
Sen söndag kalas och igår kaffe för de närmast sörjande av 30-åringen...
Pust!!! Inte undra på att man känner att dagarna bara flyger iväg. Kanske därför jag är så jäkla slut...har ingen ork alls idag...att det dessutom känns som att jag har taggtråd i halsen gör ju inte saken nå bättre! Har inte tid att bli sjuk IGEN. Har ju hela helgen bokad till annat;-).

2 kommentarer:

  1. Vilken helg, låter som våra helger har varit fram till nu. Myyycket kalasande..å, just ja,sambon kvar, orkar inte göra en tårta till...

    SvaraRadera
  2. Så flitig du har varit.

    Arbetsfördelningen, får du bara tillbaka det när din dag kommer så kan det vara rätt ok eller?

    SvaraRadera