torsdag 26 februari 2009

Babykväll på Barnens Hus

Ja som sagt, igår kväl var det babykväll på Barnens Hus uppe i Staaan....
Då vi läste annonsen såg vi att bilbarnstolen vi sneglat länge på såldes för halva priset!!!! Det var ju bara att snöra sig in i bilen och åka det :-D. Ett jävla rännande in till stan i veckan;-)!
När vi kom upp på solbacken såg vi KÖN!!! Hur lång som helst...
Ja ja, var väl bara att parkera och glatt gå och ställa sig sist:-(. Just när vi traskade förbi dörrarna så öppnades butiken och vi "råkade" följa med strömmen in, moahahahah. Snacka om rusning det var inne i butiken. Folk var som gamar...
Vi fick i alla fall tag i stolen vi ville ha och skyndade oss till kassan och ut därifrån!
Känndes lite speciellt att ha stolen stående där i baksätet...LÄNGTAR till det sitter en lite parvel i den också ;-).


Angående mötet vi hade med utredarna i tisdags så gick det väl på det hela bra... Liiiite jobbigt bara med allt det negativa. ALLA adopterade får visst nån gång en "livskris". Vi MÅSTE söka hjälp så fort det är något som avviker från det "normala". Om barnet blir framåt så ÄR det brister i anknytningen mm mm. Snacka om att måla FAN på väggen!

Klart att vi vet att allt inte kommer att vara rosa skimmrande! Det har vi inte ens en tanke på att det kommer att vara en... Men man kan väl inte hela tiden måsta gå och tänka på allt hemskt som KAN hända (jag hävdar fortfarande att det inte behöver göra det), istället för att försöka njuta av väntanstider?!?

6 kommentarer:

  1. Åhh, så fin bilbarnstol. Skulle passa perfekt i vår bil med:))

    Angående utredarnas negativa stämning: In i ena örat och ut i det andra. Det där är vi ju fullt medvetna om då vi planerat många år samt gått den obligatoriska föräldrautbildningen. Det där vet vi bättre än de som har kunskapen genom litteraturen...

    Styrkekramar

    SvaraRadera
  2. Hejsan Lisa

    Först tack för gratulationerna på min sida.

    Kul att mötet gick bra med utredaren. Som Teres skriver, in i ena örat och ut genom andra. Alla har haft en kris, mer eller mindre, även jag och kanske du också. Det viktiga är att vara noga med att få barnen att förstå att de av sina a-föräldrar är högt älskade och att de för sina a-föräldrar är väldigt viktiga.

    Lycka till med stolen. Knivig att montera men det skall det väl vara när guldklimpen skall sitta där eller hur?

    SvaraRadera
  3. ..åh, vad knepigt m alla utredningar å allt, trist att de är så negativa, att ha familj å barn är inte alltid så lätt, kriser kommer alltid oavsett biologiska barn lr inte, men ni om ngn ska väl inte behöva höra sådant, ni vill ju inget hellre än att få ert efterlängtade lilla barn, nä lyssna inte på sånt, ta ingen skit, och dessutom vi som har barn har lätt att klaga och kanske svårt att förstå hur ni kan känna frustration och att man inte "borde" klaga, "vi har ju iaf fått barn", nä kämpa på och ni är värda en guldklimp, ni kommer att bli de bästaste av föräldrar oavsett kriser, dem går ni igenom galant, det vet jag!

    Fin barnsol dessutom:) och dessutom har du en liten utmaning hos mig!

    puss å kram på dig

    SvaraRadera
  4. ...ordet dessutom användes flitigt ovan, nåja;)

    SvaraRadera
  5. Perfekt tajming att liksom bara råka följa in med den anstormande kön. Och kul att ni fick det ni var ute efter!

    SvaraRadera
  6. Vad har blogg tjejen tagit vägen???Saknar dig

    SvaraRadera